EnglishGermanPolish

Dodaj komentarz

  • Sylwia i Maciek pisze:

    Andrzejki 2016 – po wielu pozytywnych opiniach to była nasza pierwsza całonocna impreza w Zaciszu. Nasze spostrzeżenia: obsługa – bardzo uprzejma, pomocna i dobrze zorganizowana; jedzenie – zarówno ilość jaki i podanie, smak w porządku; wystrój, oświetlenie i atmosfera – fantastyczna; muzyka i śpiew – tu prawdziwa niespodzianka, ponieważ lubimy się bawić na imprezie to obecność wodzireja była totalnym zaskoczeniem. Nie pamiętam imprezy (40+) ;-) na której się tak wyszalałem – cała sala stanowi jedną ekipę, jest ruch, śmiech, taniec, radość. Oczywiście słyszałem pojedyncze pomruki niezadowolenia, ale myślę że jak ktoś przychodzi na zabawę aby potupać w kąciku parkietu to również powinien znaleźć swoje miejsce. Reasumując: na Sylwestra ’16 to już miejsc nie ma, ale montujemy silną grupę i zapisujemy się na zabawę Karnawałową, obowiązkowo z wodzirejem :-)

    • admin pisze:

      Bardzo dziękujemy Sylwia i Maciek , dj wodzirej plus nasi Dj to nowy projekt o który prosiła nas nasza publika , wodzirej owszem nie na każdego zadziałał pozytywnie ale to była skala 10%sali, które tez szanujemy i juz many pomysł jak to rozwiązać

  • Patrycja i Bogdan Szczurowscy pisze:

    Więc przyszedł czas na naszą opinie o ,, Zaciszu”. Nasza przygoda z ,,Zaciszem” i z Agatą rozpoczęła się w czerwcu 2014 roku kiedy Bogdan znalazł salę i mi ją pokazał. Oboje nie wierzyliśmy na samym początku, że sala w ,, Zaciszu” może być tak idealna. Szukaliśmy opinii o tej sali i wszystkie były pozytywne. Zachęciło to nas do kontaktu z Agatą czyli najcudowniejszą osobą, którą poznaliśmy:):*. Bogdan wysłał e-maila z zapytaniem o ofertę jak to wszystko wygląda. Odpowiedź była szybka i jeszcze bardziej nas zachęciła do odwiedzenia właśnie sali ,, Zacisze”. Spotkanie pierwsze i hmmm decydujące odbyło się w lipcu 2014 a dokładniej 23 lipca. Gdy weszliśmy razem do środka zaniemówiliśmy. Dlaczego? Ponieważ było tak idealnie jak na zdjęciach. Hehe Bogdan na początku przez przypadek stłukł dwa kieliszki. Hmm chyba dobry znak. Agata nasza kochana Pani menager dała się od początku poznać jako bardzo pozytywna osoba. Miła, konkretna i po prostu chciała nam wszystko wytłumaczyć. Byliśmy zaskoczeni tym wszystkim, że tak idealnie można prowadzić salę weselną. Bez wahania podpisaliśmy umowę i już wtedy wiedzieliśmy, że będzie to najcudowniejszy dzień w naszym życiu!!!!!! Przy okazji w tym samym czasie podpisaliśmy umowy z AnMa Studio z Tychów i z Dj Krisem i Dj Hamerem. Mijał czas i nadszedł rok 2016 rok dla nas bardzo ważny. Na samym początku roku najpierw był kontakt z AnMa Studio i wtedy otrzymaliśmy propozycję, że na naszym weselu wystąpi zespół PLAYBOYS. Bogdan chciał mi tym występem zrobić niespodziankę ale mu to nie wyszło:) wygadał się hehhe:) Następnie był kontakt z Agatą, która zaczęła nam doradzać pewne szczegóły wesela. Musiała się Agatka zmierzyć wielką ilością pytań od Bogdana. On potrafi męczyć niestety, ale widziałam, że odpowiedzi były szybkie i konkretne. W kwietniu spotkaliśmy się z Agatką aby ustalić już wszystkie szczegóły wesela. Agata nie narzuca nic. Słucha, doradza i zaskakuje ale o zaskoczeniu to w dalszej części. Wszystkie przed weselne przygotowania z Agatą i obsługą sali ,, Zacisze” przebiegły bez jakiegokolwiek problemu. A teraz nasz dzień 4 czerwca 2016 roku godzina 15.00 sala bankietowa ,, Zacisze” w Dąbrowie Górniczej – Ząbkowicach. Ten moment rozpoczęcia pozostanie na zawsze w naszej pamięci. Gdy przyjechaliśmy pod salę naszym oczom ukazał się wielki obraz pracy ekipy ,, Zacisza” i AnMa Studio. Wielki plus też dla naszego kierowcy Romka męża Agaty, który w tym czasie też wykazał się wielkim profesjonalizmem. Dziękujemy Tobie Romku:* Gdy weszliśmy na salę obu nam w oczach pojawiły się łzy. Wszystko to co Agata i jej zespół przygotowali było cudowne i powodowało to, że czuliśmy się jak w bajce. Jeśli chodzi o jedzenie to jest tego ogromnie dużo i każdy naprawdę każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa to są przesympatyczne osoby, które pokazują, że są otwarte na każde wyzwanie. Dziękujemy każdemu z was za cudowną obsługę i rozmowy jesteście wspaniali. Wesele trwało i trwało i nadeszła godzina 20.00 na chwilkę wyszliśmy na zewnątrz do altanki na zdjęcia. A w tym czasie … w sali instalował się zespół PLAYBOYS. Odbył się koncert zespołu PLAYBOYS i wszyscy się naprawdę wspaniale bawili. Dziękujemy Tobie Agato, że zgodziłaś się podjąć wyzwanie związane z zespołem PLAYBOYS i za tą atmosferę. Oczepiny były super :D Kolejną niespodzianką był tort. Patrycja chciała mieć tort z emblematami GKS TYCHY. I nawet to wyzwanie zostało podjęte. DZIĘKUJEMY. Po woli będziemy kończyć. DZIĘKUJEMY TOBIE AGATO ZA CAŁĄ NOC CIĘŻKIEJ PRACY JESTEŚ WSPANIAŁA:* DZIĘKUJEMY ROMKOWI ZA TO, ŻE BYŁ NASZYM KIEROWCĄ. DZIĘKUJEMY CAŁEJ WSPANIAŁEJ EKIPIE KELNERÓW Z ,, ZACISZA JESTEŚCIE WIELCY. A teraz coś dla przyszłych młodych par. Jeśli chcecie aby was najważniejszy dzień w życiu był wspaniały to tylko w ,, Zaciszu” – Dąbrowa Górnicza – Ząbkowice ul. Hallerczyków 1
    Pozdrawiamy wszystkich
    Patrycja i Bogdan Szczurowscy

  • Kasia i Tomek Wiśniewscy pisze:

    Nasze Kochane Zacisze! – ostrzegamy będzie długo, ale warto czytać :D
    Nasza przygoda z Wami zaczęła się ok. 2 lata temu, kiedy przez przypadek – chociaż przypadków nie ma :) znalazłam Waszą salę w Internecie. Umówiliśmy się i przyjechaliśmy na spotkanie z Panią Agatą. Po pierwsze weszliśmy na salę, która nie była jeszcze przebudowana i momentalnie wiedzieliśmy, że tak to jest TO! Następnie wystarczyło kilka sekund żeby zobaczyć ogromne zaangażowanie i pasję w wykonywaniu swojej pracy przez Panią Agatę:) zaczynając od samego przywitania a kończąc na ogromnej wiedzy:) Otrzymaliśmy odpowiedź na każde nurtujące nas pytanie (a możecie mi wierzyć miałam ich dużo;) ).
    Na drugim spotkaniu salę zaprezentowaliśmy rodzicom i podpisaliśmy umowę. Pozostało już tylko odliczać czas do wesela. Najważniejsze, że w tym czasie nie byliśmy zostawieni sami sobie „w próżni” a pozostawaliśmy w kontakcie z Naszą Panią Agatą.
    Byliśmy także na 3 imprezach organizowanych przez Zacisze i tylko upewniliśmy się, że to właśnie z Nimi chcemy przeżyć Nasz najpiękniejszy dzień w życiu, a Pani Agata, obsługa i sala tylko go pięknie dopełnią!
    W międzyczasie odbył się 2-etapowy remont, który nie ukrywamy, napawał nas lękiem, zwłaszcza gdy dostaliśmy zdjęcia z jego realizacji. Natomiast kiedy zobaczyliśmy finalny efekt, po prostu nas zatkało. Jest cudownie!
    Jeżeli chodzi o samo przygotowywanie się do wesela, to życzymy każdej Młodej Parze, aby trafiła do tak profesjonalnej organizatorki, a najlepiej aby po prostu nie wahała się i wybrała Zacisze.
    Ostateczne sprawy organizacyjne zajęły nam dwa spotkania, kilkanaście maili, telefonów i to wszystko. Po prostu na Zaciszu można zawsze polegać i co więcej, Zacisze spełni Wasze oczekiwania w 200%. W naszym przypadku właśnie tak było!
    Najpiękniejszą rzeczą jest to, że na własnym weselu nie martwiliśmy się o to, że musimy o czymś pamiętać, mogliśmy się bawić i cieszyć z tego dnia wspólnie z naszymi gośćmi. Mieliśmy także czas zjeść wszystkie zaserwowane dania.
    Jeżeli chodzi o jedzenie to nie da się tego opisać, trzeba spróbować! Pyszne! Po prostu każda kolacja idealnie doprawiona i pięknie podana. Deser – gruszka w cieście francuskim z lodami – OJEJUUUUUUU!!!!! A płonący udziec i oprawa z nim związana zapewniła niezapomniane wspomnienia!
    Dziękujemy także obsłudze, która przez cały dzień i noc była uśmiechnięta i gotowa pomóc, choćby w najmniejszej kwestii. Ci ludzie kochają to co robią i to widać. Dziękujemy za tańce z Wami!
    Dziękujemy też za pojechanie po bandaż elastyczny, która w związku z małą taneczną przygodą był mi bardzo potrzebny. Dzięki niemu dotrwałam do samego końca imprezy.
    Dziękujemy za Wasza serdeczność na każdym kroku, wspieranie nas, po prostu dziękujemy za wszystko co dla nas zrobiliście. Nie jesteśmy w stanie wyrazić słowami jak bardzo nam się wszystko podobało i jak bardzo się cieszymy
    P.S. Jeśli ktoś czyta ten komentarz i myśli, że wszystko jest „ukartowane” to polecamy umówić się na spotkanie z Panią Agatą i się przekonać!
    My najnormalniej w świecie kochamy Zacisze i dalej w przyszłości będziemy się razem z nimi bawić!
    Buziaki ;*
    Kasia i Tomek Wiśniewscy
    26. 05. 2016 r.

  • Monika Wiewiór pisze:

    My,jako Rodzice Chcieliśmy dla Naszych dzieci by ten wyjątkowy i jedyny w życiu dzień stał się dniem wyjątkowym, niezapomnianym, jak z bajki, dlatego też stanęło przed Nami wielkie wyzwanie, gdzie znaleźć takie miejsce, taką sale, na której i Państwo Młodzi i nasi Goście Poczują się wyjątkowo pod każdym względem. Mieliśmy wielkie szczęście, że zupełnym przypadkiem Trafiliśmy, na stronę Zacisza.Po przeczytaniu opinii na temat tego miejsca, wiedzieliśmy, że musimy to zobaczyć!!!! I jakież było nasze zaskoczenie kiedy ujrzelismy TĘ PIĘKNĄ SALĘ, aż żal było wychodzić, ale dopełnieniem wyjątkowości tego miejsca jest jego właścicielka Pani Agatka, Wspaniała, przemiła osoba DUSZA TEGO MIEJSCA. Juz na pierwszej rozmowie W pełni Jej zaufalismy, to się czuje że rozmawia się z osobą, która wie jak zorganizować WSPANIAŁE POD KAZDYM WZGLĘDEM WESELE.!!!!!!! Wkłada w to całe swoje serce i Doświadczenie. TO Odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu!!!!! PEŁEN PROFESJONALIZM!!!!Dlatego teraz pragniemy Ci Agatko,serdecznie podziękować, za to, że sprawiłas, że dzień ślubu naszych dzieci, zarówno dla nas jak i dla naszych gości na zawsze pozostanie w pamięci jako niesamowite przeżycie pod każdym względem,:piękne przywitanie wszystkich gości, wspaniałe jedzenie w ilościach nie do przejedzenia w jeden dzień, pięknie podane!!!,a obsługa??? Nigdzie jeszcze nie spotkaliśmy się z kelnerami którzy szczerze się uśmiechają, kochają to co robią, dbają o każdego gościa, są wyjątkowi i przepięknie ubrani. Agatko dziękujemy że nad wszystkim czuwalas, aż do rana. Moglibyśmy jeszcze pisać bez końca, ale to trzeba przeżyć, tu trzeba być. Z czystym sercem polecamy TO CUDOWNE MIEJSCE każdym Rodzicom i każdej Parze Młodej by ten ważny dzień w ich życiu, stał się również wyjątkowym i niezapomnianym Dzięki temu że Mogliście Go przeżyć w Zaciszu. AGATKO JESZCZE RAZ BARDZO BARDZO DZIĘKUJEMY CI ZA WSZYSTKO. Rodzice Wioli i Mariusza :)

  • Zuza :D pisze:

    Miałam przyjemność być ostatnio u Was gościem weselnym i wszystko było urządzone tak fantastycznie i tak pięknie, że aż sama pomyślałam, że fajnie by było Was jeszcze raz odwiedzić, ale w innych okolicznościach ;). Wszystko dobrze zorganizowane, jedzenie przepyszne, duże porcje, miła obsługa i ciągle uśmiechnięta Para młoda na pewno na długo zostanie w mojej pamięci :D

  • Wiola i Mariusz pisze:

    Dopiero teraz emocje opadają po naszym cudowym dniu! Agatko! Nasz Aniołku Stróżu! Dziękujemy za piękną sale, która zaparła gościom dech w piersiach! Dziękujemy za nowoczesne podejście do organizacji ślubu- oczepiny i podziękowania dla rodziców które były wielką niespodzianką dla naszych gości i zostały cudownie odebrane! Dziękujemy za cierpliwość do ciągłej aktualizacji planów :):):) Dziękujemy za to,że mieliśmy wsparcie w organizacji naszego dnia, że już przed ślubem czuliśmy się wyjątkowo.Jesteś cudowną osobą i cieszymy się,że mieliśmy szanse świętać ten dzień własnie w Zaciszu <3

    Zacisze to najlepsza i najpiękniejsza sala na której miałam okazje się bawić, cudowna ekipa (kuchnia która serwowała nam pyszności, kelnerzy którzy tańczyli razem z nami- skradliście moje serce<3
    ) Zacisze to raj dla przyszłych małżonków którzy pragną mieć wszystko jak w BAJCE :)

    Dziękujemy, ściskamy mocno i mam nadzieje,że jeszcze kiedyś się zobaczymy. Całujemy, polecamy, tęsknimy<3
    W&M

  • Elżbieta pisze:

    Miałam ogrome szczęście organizując wesele w „Zaciszu” (09.04.2016 r. ) – to był najlepszy wybór. Dziękuję za troskę o każdego gościa, za przemiłe podejście personelu, za każdy uśmiech i ciepy gest. Pana Agata jest niezastąpiona, każdy szczegół był dopracowany, menu bogate i bardzo smaczne.
    Nic więcej nie będę pisałą, bo tylko w samych superlatywach mogę się wypowiedzieć.
    Dziękuję Pani Agato i dziękuję całemu personelowi. Życzę samych sukcesów :).

  • Fotobudka Aparatka - Iza i Marek pisze:

    Ogromny szacuneczek za organizowanie (od A do Z!) perfekcyjnych przyjęć w Zaciszu!! Jako Fotobudka Aparatka, mieliśmy okazję nie raz przekonać się o profesjonalności oraz pasji organizacyjnej! Zgrany oraz wesoły Team z P. Agatką na czele, wprowadza rodzinną i klimatyczną atmosferę! To widać od razu – w Zaciszu wkładają całe serce do przygotowywania imprez i sami czerpią z nich satysfakcje. Jeśli P. Agata organizuje szkolenia managerskie dotyczące kreowania i koordynacji imprez z wzorowym podejściem do klienta oraz gości, to byłaby branżowym GURU:) Idealne połączenie pasji z zawodem, obserwujemy za każdym razem, gdy mamy możliwość przebywana w tej urokliwej sali w spokojnym i gustownym otoczeniu! Takej pasji nie spotkaliśmy jeszcze w żadnym miejscu. Mieliśmy okazję poznać mnóstwo sal weselnych na terenie całego woj. śląskiego i południowej PL, lecz Zacisze pod każdym względem ma nr 1!!
    My uwielbimy bawić gości w Zaciszu – zawsze wdzimy ich zadowolenie! Sami cenimy dobry styl, dlatego jest nam bliskie to miejsce:) Z pewnością jeszcze nie raz zagościmy w Zaciszu, już teraz nie mogąc się doczekać na zabawę Walentynkową oraz Marcową :)
    Pozdrawiamy Zacisze Team oraz niezmiernie polecamy – Fotobudka Aparatka
    http://fotobudka-aparatka.pl/

  • Adrian pisze:

    W dniu 29.08.2015 miałem przyjemność być gościem na weselu w waszym lokalu. Sala śliczna, jedzenie jak najbardziej smaczne oraz bardzo profesjonalna obsługa. Polecam w 200% :)

  • EKIPA TUCZNAWA-SIKORKA pisze:

    Mieliśmy przyjemność bawić się na imprezie andrzejkowej 2015 :) sala przepiękna, przytulna ( okrągłe stoły oświetlone magicznymi lampami) a zarazem nowoczesna. Jedzenie przepyszne i pięknie podane, muzyka wspaniała, wysoka kultura!!!
    Pani Agatka całą imprezę dbała o gości. Kelnerzy, jak i cała obsługa uśmiechnięci i niezwykle pomocni (szczególne podziękowania należą się tym sympatycznym ludziom :) ). Pełen profesjonalizm!!!
    Niezwykła pamiątka w postaci filmu i zdjęć z Andrzejek 2015, o który zadbała Pani Agatka.
    Z pewnością tam wrócimy. Szczerze polecamy i dziękujemy za niezwykłą imprezę!!! …. długo będziemy wspominać tą noc… :)

  • Kasia I Konrad pisze:

    Kilka lat temu odbyło się Nasze wesele właśnie w Zaciszu było rewelacyjne i goście do dzisiaj wspominają. Jednak to co zobaczyliśmy na weselu u znajomych to całkiem inne Zacisze. Pomysł z okrągłymi stołami to strzał w dziesiątkę, światła pięknie podkreślają charakter uroczystości, a aranżacja ogrodu pozwala na stworzenie pięknego albumu ślubnego. Co do jedzenia to nic się nie zmieniło nadal na najwyższym poziomie tak samo jak obsługa kelnerska. Jeszcze jedno się nie zmieniło przez te lata: Zawsze można liczyć na P. Agatę! Myślę, że gdyby nie Ona to Zacisze dzisiaj by tak nie wyglądało ;) Widać, że zależy jej na każdej parze młodej, dba o nich od początku do końca. Można liczyć na pomoc w wyborze fotografa, kamerzysty, zespołu czy DJ.
    Najpiękniejsze wesela tylko w Zaciszu ;)
    Pozdrawiamy całą ekipę Zacisza i życzymy dalszych sukcesów :)
    Kasia i Konrad

    • admin pisze:

      Bardzo dziękuję, dziękuję w imieniu własnym jak i całego zespołu Zacisza-bo to nasza wspólna zasługa-nie tylko moja.
      Cieszę się, że pniemy się w górę i że spełniamy Wasze oczekiwania. Zapraszamy ponownie.

  • Kasia i Marek pisze:

    Wybranie Zacisza na miejsce naszego wesela było jedną z najlepszych decyzji którą podjęliśmy. Nasze wesele było cudowne pod każdym względem. Obsługa, jedzenie, oświetlenie, wystrój sali to wszystko było na najwyższym poziomie. Oczywiście Pani Agatka od początku naszej współpracy służyła dobrą radą oraz pomocą jednym słowem była osobą nie zastąpioną przy organizacji wesela. Było jak w bajce, wszystkim gorąco polecam wybór tego cudownego miejsca:)!

    Pozdrawiamy cały świetny zespół „Zacisza” powodzenia i oby tak dalej:)
    Kasia i Marek 15.08.2015

  • Klaudia i Marcin pisze:

    Miesiąc temu w „Zaciszu” odbyło się nasze wesele. Chcielibyśmy gorąco podziękować tym wpisem za przecudowną noc, którą zawdzięczamy w głównej mierze Pani Agacie i jej ekipie pracującej w „Zaciszu”. Zanim trafiliśmy oglądać tą sale, byliśmy w kilku innych na terenie Zagłębia. Po przyjeździe do Zacisza, rozmowie z panią Agatą i obejrzeniu sali decyzja była podjęta już w drodze do domu :). Była to najlepsza decyzja jaką mogliśmy podjąć. Opisując każdy element w skrócie: sala jest przepiękna, nowoczesny wystrój, magiczne oświetlenie, leżąca w idealnej cichej lokalizacji. Obsługa fenomenalna, wszyscy chodzą uśmiechnięci i pełni energii do białego rana, pomocni i bardzo sympatyczni (pozdrowionka dla całego składu, który nam się trafił!). Właścicielka Pani Agata, dużo by pisać, już po pierwszej rozmowie było widać, że wesela i „Zacisze” to nie tylko jej praca, ale życiowa pasja. Niesamowicie sympatyczna, szczera i zawsze pomocna kobieta. Jeśli poszukujecie sali weselnej zadzwońcie, umówcie się i po prostu przekonajcie sami. Króciutko o jedzeni: wybraliśmy pakiet podstawowy, bez wiejskiego stołu, czy czekoladowych fontann, a jedzenia było tyle, że dwa dni można by jeść. Przepyszne potrawy, szybciutko i sprawnie podawane, i tu jeszcze raz ukłon w stronę kucharzy i kelnerów!! Dziękujemy jeszcze raz Pani Agacie oraz całej ekipie, która obsługiwała nasze wesele. Wszystko było wspaniale zorganizowane i z pewnością do końca życia będziemy cudownie wspominać tę noc. Nasi goście zapewne również na długo zapamiętają nasze wesele. Każdy wychodził najedzony, wesoły oraz pod wrażeniem sali i obsługi. Wszystkim, którzy nie są jeszcze zdecydowani z czystym sumieniem polecamy „Zacisze”, nie zawiedziecie się!!!
    Pozdrawiamy całą ekipę „Zacisza” i życzymy wszystkiego jak naj naj najlepszego :)
    Klaudia i Marcin 04.07.2015r

  • Jola&Mateusz 29.05.2015 pisze:

    Dziękujemy całej obsłudze sali bankietowej Zacisze za wspaniałą organizację i obsługę Naszego wesela. Dzięki Wam ten dzień był Naj, naj, najcudowniejszy i przeszedł wszystkie Nasze oczekiwania po stokroć. Najlepszym dowodem na Wasz profesjonalizm i serce które wkładacie w swoją prace jest zadowolenie Nasze i Naszych Wspaniałych Gości. Aaaaaaaaa i jeszcze słówko do Pani Agaty jest Pani Naj, naj, najwspanialszym ANIOŁEM STRÓŻEM :) :):):):):) !!!!

    Dziękujemy Jola i Mateusz 29.05.2015

  • Marta pisze:

    Bardzo dobra obsługa, pyszne jedzenie i wspaniała organizacja wesela :) Jeżeli będzie taka okazja z chęcią wrócę do Zacisza! :)

  • Sławek pisze:

    Wczoraj byłem tam na przyjęciu komunijnym. Opinia jak najbardziej pozytywna: miła obsługa, dobre jedzenie, jest miejsce dla dzieci i dorosłych, aby wyjść poza budynek – ogólnie bez zarzutu.
    Pozdrawiam, Sławek :)

  • Kasia, Oliwka i Jarek, Komunia 10.05.2015. pisze:

    Serdeczne podziękowania dla Pani Agaty i całej obsługi za zorganizowanie naszej córce tak wspaniałej Komunii. Jedzenie było przepyszne i nie do przejedzenia, atmosfera wspaniała a dzieciaki zachwycone. Pani Agata w roli animatora sprawdziła się w 101%, zabawy były tak świetnie zorganizowane, że nawet dorośli nie mogli usiedzieć za stołem i tańczyli z dziećmi. Do zobaczenia w sierpniu na przyjęciu weselnym! :)

  • mirek kwitkowski pisze:

    Serdecznie dziękuję za życzliwą atmosferę, okazaną gościnność, wzorcowe przygotowanie merytoryczne i doskonałą organizację przyjęcia weselnego.
    Podziękowania dla Pani Agaty i zespołu za duże zaangażowanie koordynację działań urok osobisty świetna grupa ludzi z pozytywną energią i pasją
    Mam nadzieję na kontynuację współpracy przy okazji innych spotkań.

    Z wyrazami szacunku mirek k.

    • admin pisze:

      Panie Mirku,
      to my dziękujemy ! Za cudne rozpoczęcie sezonu 2015:), za uśmiech i za cudownych Gości, których serdecznie pozdrawiamy:)
      Dziękujemy za opinię, która jest tak ważna w dzisiejszych czasach.
      Pozdrawiamy Was Kochani !, a naszej słodkiej Parze Młodej Ani i Rafałowi życzymy raz jeszcze samych cudownych chwil.

  • Marzena pisze:

    Wielkie podziękowania dla Państwa Krzemińskich za zrozumienie i rozwiązanie problemu :)
    Życzę wszystkiego dobrego !

  • Anna pisze:

    Współpracowałam z Wami jako przedstawiciel firmy, nigdy się nie zawiodłam.
    Pracownicy, którzy u Was nocowali byli mega zadowoleni.
    Ja zmieniłam firmę ale sercem ciągle jestem z Wami.
    Impreza karnawałowa – fantastyczna! Nie raz do Was wrócę, to jest PEWNE!

  • Ania i Radek pisze:

    Dziękujemy za cudowną organizację naszego wesela!!! Wszystko dopięte na ostatni guzik! Ogromne podziękowania dla całej ekipy z Panią Agatą na czele!!! Jesteście wielcy!!! Było wspaniale!!! Dziękujemy!!! Ania i Radek :)

  • Magdalena i Michał pisze:

    Agatka organizuje najlepsze wesela i imprezy w mieście :-)))))
    W opinii naszych znajomych, rodziny i oczywiście naszej najlepsza sala pod słońcem. Wystrój, jedzenie, obsługa na najwyższym poziomie. Organizacja idealna, wszystko dopięte. Cała obsługa Zacisza cały czas z uśmiechem na twarzy.
    Z Szefową wszystko można załatwić, wszystko obgadać i wszystko zorganizować- nawet jeżeli wesele się przedłuży do godziny 12 w południe :-)
    Wesele to najpiękniejszy dzień w życiu, z Agatką z Zacisza i całą jej ekipą z pewnością tak. Szczerze polecamy i mamy nadzieję na taki profesjonalizm przy kolejnych imprezach, bo przecież jesteście w stanie zorganizować wszystko.

    Magdalena i Michał 15.11.2014

  • GrupaMuzyczna "MATRIX" - www.matrix-music.com.pl pisze:

    Witamy wszystkich zwiedzających klientów, wszystkich państwa szukających sprawdzonego i konkretnego miejsca na zorganizowanie własnego przyjęcia weselnego czy imprezy okolicznościowej. Tak się składa że nasz zespół miał przyjemność gościć w sali bankietowej Zacisze i byliśmy tak pozytywnie zaskoczeni jakością, wystrojem i obfitością posiłków a do tego spotkaliśmy się z profesjonalizmem i pozytywną charyzmą i humorem personelu, że z czystym sumieniem postanowiliśmy napisać wielkiego pozytywa. Polecamy ten piękny lokal bo naprawdę warto a wiemy co piszemy bo nasz zespół gra na terenie całej Polski i gościmy w wielu takich miejscach ale Zacisze jest naprawdę wyjątkowe. Ps. pozdrawiamy panią Agatę – konkretna i całkiem, całkiem ;-))

  • Ewelina & Łukasz pisze:

    ★★★★★ Agatko szczerze mówiąc jest to najlepsze wesele na jakim dotychczas byliśmy szczególnie że było nasze:) cała organizacja, jedzenie, wystrój,obsługa poprostu cud, miód malina! Dziękujemy z całego serca i polecamy wszystkim to miejsce. Gdybyśmy mieli zrobić jeszcze raz taką imprezę to nigdzie indziej tylko ZACISZE:) Jeszcze raz serdeczne dzięki:) a wszystkim chętnym polecam !!!!

  • Magic Studio Wiesława Pałęga pisze:

    Uwiecznialiśmy jedne z najpiękniejszych chwil w życiu Żanety i Pawła w magicznym lokalu Zacisze(bo tak go można nazwać).
    Pracowaliśmy w setkach lokali od Szczawnicy po Gdańsk i z całą odpowiedzialnością piszę że w naszym rankingu Zacisze ma numer 1 pod każdym względem: piękna sala, bardzo smaczne potrawy podane z miłym uśmiechem przez obsługę co jest bardzo ważne, przepiękny plener wokół sali i przesympatyczna właścicielka, która jest profesjonalistką w tej dziedzinie co było widać. Pani Agatko życzymy takich wspaniałych klientów jak Żaneta i Paweł i uśmiechu na twarzy z którym do każdego Pani podchodzi.Dziękujemy za współpracę. Pozdrawiamy:-)

    WSZYSTKIM, KTÓRZY SIĘ JESZCZE ZASTANAWIAJĄ NAD WYBOREM SALI GORĄCO POLECAMY!!!

    Wiesława Pałęga
    http://www.magic-studio.info

  • Ewa pisze:

    Byłam gościem na wczorajszym Weselu Żanety i Pawła – cóż mogę napisać, było cudownie. Sala przepiękna, jedzenie wyśmienite. Nie zapominajmy oczywiście o obsłudze – przesympatyczna i na najwyższym poziomie. Długo będziemy wspominać tą uroczystość.. Hmm… chyba wybrałam sale na swoje wesele – teraz tylko trzeba poszukać męża. :))) Pozdrawiam Serdecznie!

  • Żaneta i Paweł pisze:

    Dziękujemy za wspaniałe wesele!!!! Było po prostu odjazdowo. Cudowna atmosfera, wyśmienite jedzenie… tiramisu powaliło wszystkich:) Obsługa na najwyższym poziomie. Stworzyliście taki klimat, który bez wątpienia zapamiętamy do końca życia. Największą przyjemnością dla nas są opinie gości, że było to najlepsze wesele na jakim byli:) Dziękujemy całemu zespołowi Zacisza za zorganizowanie najpiękniejszego dnia w naszym życiu!!

    Żaneta i Paweł (18.10.2014)

  • Kasia i Sebastian pisze:

    Napisze tylko tyle jezeli mialabym powtorzyc wesele to tylko w Zaciszu !!!! bylo cudownie

  • Ania i Tomek pisze:

    Pani Agatko dziękujemy za zorganizowanie tak cudownego wesela:) Atmosfera w tym miejscu jest wspaniała i trzeba dodać że sala wyglądała przepięknie:) Lepszego wesela nawet nie można było sobie wyobrazić:)
    Jeśli ktoś jeszcze się zastanawia nad wyborem Zacisza to my podpowiadamy: NIE MA CO SIĘ ZASTANAWIAĆ TYLKO SPOTKAĆ SIĘ Z PANIĄ AGATKĄ I PLANOWAĆ SWÓJ NAJPIĘKNIEJSZY DZIEŃ W ŻYCIU:D a z doświadczenia wiemy, że to będzie najpiękniejszy dzień:)
    Jeszcze raz dziękujemy;)

    ps. dla małych łasuchów: torcik i jedzonko przepyszne:)

  • Justyna i Michał pisze:

    Wesele w Zaciszu to sama przyjemność. Piękne chwile i niezapomniane wspomnienia. Nie musieliśmy się nad niczym zastanawiać bo Agatka nad wszystkim czuwała. Szef kuchni zadbał o podniebienia nasze i naszych gości dogadzając każdemu. Przepyszne…:) Oświetlenie i przybranie sali nadaje jej niepowtarzalny charakter i czar. Serdecznie dziękujemy za wspólne chwile w tym wyjątkowym dla nas dniu :)

  • Dawid pisze:

    Nie będę się rozpisywał, wesele jak z marzenia, a Szefowa dopilnuje każdego szczegółu i w ten sposób powstaje zabawa weselna idealna a goście mają co wspominać przez długi, długi czas :-)

  • Agnieszka i Karol 12.07.2014 pisze:

    Kochani, dziękujemy wam bardzo za organizację przyjęcie weselnego. To dzięki waszemu zaangażowaniu, zgraniu i pomocy mogliśmy wrzucić na luz i postawić na dobrą zabawę. Życzymy wszystkim, aby ich wesele wyglądało jak nasze. Szczególne podziekowania w stronę Agaty, której doświadczenie i entuzjazm sprawiły, ze przygotowania do imprezy upłynęły w spokojnej i przyjaznej atmosferze. Zabawa przeszła nasze oczekiwania! DZIĘKUJEMY

  • Justyna i Tomek pisze:

    Pani Agatko!!!Dziękujemy bardzo za Nasze przyjecie weselne(30.08.2014 sala konferencyjna), było boskie!!!zabawa do samego rana,pyszne jedzonko, wspaniały, pyszny torcik i cudowny przepiękny wystrój!!! ps.duża buźka dla kelnerów -dziękuje Wam bardzo!!!Należy się Wam duża premia :-)

  • Studio Foto - Video Sclusive pisze:

    TreśćByliśmy, zobaczyliśmy i i mega zachwyceni jesteśmy, jedzenie przepyszne, obsługa przemiła, wszytsko dopięte na ostatni guzik i wszytsko punktualnie , dla nas rewelacja gdyż byliśmy przygotowani na każdą niespodziankę która pojawiła się z kuchni dzięki czemu mogliśmy sobie wszystko rozplanować, wystrój przepiękny i bardzo klimatryczna sala mam nadzieję że pojawimy znowu :) dla nas przyjemnośc wielka :)

  • Patrycja i Łukasz pisze:

    Wesele 5 lipca 2014

    Najpiękniejsza sala, najlepsze jedzenie, najlepsi kelnerzy, a przede wszystkim najlepiej dopilnowane i dopięte na ostatni guzik wesele mojego życia:) dziękujemy za wszystko:)

  • Dominika i Robert pisze:

    Wesele 29.08.2014r
    No i cóż… aż się łezka w oku kręci, że to już po Naszej jakże przepięknej zabawie weselnej ;) Pani Agato – nie ma słów by wyrazić Naszą wdzięczność za zorganizowanie Nam tak pięknego wesela ;) wszystko było dopracowane z najmniejszymi szczegółami !
    Chyba najlepszą rekomendacją dla Nas Pary Młodej, na to że wesele udało się w 100% – to zachwyceni goście weselni ;)
    Jedzenie przepyszne, wystrój sali jak najbardziej zgodny z tym co zaplanowaliśmy wraz z Panią Agatą !
    Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za wszystko całej ekipie Zacisza !!

  • Agata, Marysia, Tomek pisze:

    Serdecznie dziękujemy za wspaniałą uroczystość komunijną – 18 maj 2014. Córka zachwycona, nie mówiąc już o rodzicach i wszystkich gościach. Wystrój stołu i sali – perfecto. A jedzonko – tak dobre, że nie da się opisać słowami. Animacja dla dzieciaków, miła atmosfera w urokliwym miejscu. Lokal i obsługa godna polecenia. Dziękujemy bardzo Pani Agatko. I serdecznie pozdrawiamy oczywiście.

  • Basia i Misiu pisze:

    Dziękujemy serdecznie Pani Agacie za niespotykane zaangażowanie i pomoc w przygotowaniach. Obsługa lokalu była super bardzo uprzejma i pomocna. Z czystym sercem możemy powiedzieć, że wszystko było dopięte na ostatni guzik. Goście zachwyceni. Miejsce magiczne i zjawiskowe. Chcielibyśmy cofnąć czas do 20/06/2014 i przeżyć tę chwile jeszcze raz. Gorąco polecamy Dom Weselny Zacisze ! :)

  • Maria pisze:

    TreśćMaria | 14 czerwiec 2014

    Ocena: 5

    Przyjęcie komunijne, organizacja, styl, obsługa, dekoracja sali i stołu, wygląd i kompozycja menu, smak – pysznie przygotowane przez kuchnię przeszły nasze dość wygórowane oczekiwania. Pełne zaskoczenie in plus. No i miejsce ma ogromne walory. Mimo iż początkowo wydawać by się mogło, że nie jest zbyt prestiżowe – nic bardziej mylnego. Lokalizacja świetna, wokół bardzo estetycznie i elegancko. A profesjonalizm Pani Agaty na najwyższym poziomie potwierdzany w każdym nawet najmniejszym szczególe organizacji. Chciałoby się tam uczestniczyć w kolejnych imprezach rodzinnych …..i tak będzie. Następne okoliczności rodzinne i towarzyskie planujemy tu w Zaciszu. I nic to, że mieszkamy w innej okolicy. Tu jest pysznie, elegancko, profesjonalnie i bardzo dbają o gości. Szkoda, że to nie jest otwarta restauracja, do której można przybyć w dowolnym czasie. Dziękujemy Pani Agato – również w imieniu naszych Gości za perfekcyjną organizację naszej imprezy komunijnej.

  • Ewelina i Adrian 19.06.2014 pisze:

    Dziekujemy Bardzo za wszelka pomoc w organizacji Naszego wesela ktore juz zawsze bedzie nie zapomniane przez nas jaki i naszych weselnych gosci :) Miejsce piekne..romantyczne..pelne uroku..ciekawe .. (oczywiscie moglibysmy tak pisac dlugo, i w samych superlatywach) kazdy detal dopatrzony przez nasza Kochana Pania Agatke :) Stoly od jedzenia az sie uginały ..Dania pieknie podane! Podziękowania rowniez dla Calej obslugi ktora z usmiechem na ustach byla gotowa pomoc w kazdej chwili :) Polecamy z calego serca „Zacisze”wszystko tak pieknie zorganizowane ,mysle ze przerosło Nasze oczekiwania !!! Jeszcze raz Dziekujemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Piotrek (świadek) 14.06.2014 pisze:

    Przyjęcie w „zaciszu” hmm.. no było fajnie, bez szału, spokojnie, zorganizowane w miarę oczekiwań… jedzenie takie sobie, obsługa też, orkiestra 3/10 punktów…

    :) a teraz na poważnie impreza była tak świetna że ludzi musiałem wyganiać z sali Bankietowej, pełny profesjonalizm, kuchnia niesamowicie smaczna( wiem co mówię jestem kucharzem z zawodu) Zacisze to najlepsze miejsce na organizacje jakichkolwiek imprez okolicznościowych, to była najlepsza impreza na jakiej byłem, a bywałem na wielu. Wystrój sali, orkiestra, obsługa – wszystko to zapierało dech w piersiach. Nikomu niczego nie brakowało, wszyscy goście z którymi rozmawiałem zachwyceni:)) Serdecznie polecam wszystkim z każdego zakątka polski.. nie macie pomysłu gdzie zorganizować przyjęcie zróbcie to w Hotelu Zacisze a niczego nie będziecie żałowali:)) Polecam jeszcze raz i dziękuje za wspaniałe przeżycia:*:* całuje i ściskam:P

  • Marta i Łukasz pisze:

    Przed naszym przyjęciem weselnym wszyscy powtarzali, że nad ranem będziemy ze zmęczenia modlić się, aby goście już sobie poszli. Tymczasem my mimo dwudniowej imprezy chętnie przetańczylibyśmy trzecią noc z rzędu. Nasze perfekcyjne przyjęcie weselne zachwyciło wszystkich gości. Sama jestem zdziwiona, bo myślałam, że jeszcze się taki nie urodził kto by wszystkim dogodził! Tymczasem ktoś taki istnieje! Jest to Pani Agata Krzemińska i jej profesjonalna ekipa. Przyjęcie udane w 100%!! Jedzenie przepyszne (przystojny szef kuchni :D) i świeże, obsługa kelnerska idealna i uczciwa, nie ma się do czego przyczepić! Pani Agata pilnowała wszystkich szczegółów, nie musieliśmy się o nic martwić! Sali bankietowej wróżę wiele imprez, bo wszyscy nasi goście stanu wolnego chcą mieć tam swoje przyjęcie :) Także telefon Pani Agaty pewnie już się urywa ;) Dziękujemy jeszcze raz i do zobaczenia!

    • ZACISZE pisze:

      Bardzo dziękujemy Marcie i Łukaszowi za tak ciepłe słowa:)

      Jacy Goście taka impreza:), To fakt-Para Młoda i Goście bawili się świetnie! i potwierdzam fakt iż spokojnie i na luzie przetańczyliby kolejną trzecią noc.
      Słowa dotyczące uczciwości wiele dla nas znaczą, bardzo dziękujemy, wszyscy pracujemy na Państwa zadowolenie -jest to składowa wielu osób. My mamy pracę a Państwo perfekcyjny ślub i wesele:)
      Pozdrawiamy Parę Młodą Martę i Łukasza, pozdrawiamy Rodziców i gratulujemy im takich pociech.

      pozdrawiam Agata
      WSZYSTKIEGO DOBREGO KOCHANI, ABY ZAWSZE ŚWIECIŁO WAM SŁOŃCE:)
      ps. Szef kuchni obrósł nam w piórka:)..

  • Kasia i Mariusz pisze:

    Dzięki wielkie za zorganizowanie cudownego przyjęcia komunijnego.
    Pani Agata zadbała o każdy szczegół, obsługa kelnerów i Pani Justyna spisali się medalowo. Nasz syn i pozostałe dzieci bawiły się znakomicie z animatorem, który zorganizował im super zabawy. Wszyscy goście byli mile zaskoczeni doskonałym jedzeniem i sposobem jego podania, a my przeszczęśliwi, że wybraliśmy ten właśnie lokal. Polecamy wszystkim, którzy oczekują od przyjęcia czegoś więcej niż standard, nie zawiedziecie się, a organizatorka stanie na pewno na wysokości zadania, tak było u nas.

    • admin pisze:

      Bardzo dziękujemy za tak szczerą opinię:)
      No nie lada było sprostać Państwa oczekiwaniom:) – ale cieszymy się że zarówno ja jak i nasz cały zespół dał radę !
      Bardzo nam miło, jeszcze raz dziękujemy i zapraszamy oczywiście:)
      ZACISZE

  • Adrian pisze:

    Super obsługa i wspaniała atmosfera chce się wracać i za każdym razem miłe zaskoczenie

  • Wiola, Rafał pisze:

    Dziękujemy za wspaniałe przyjęcie z okazji 25 lecia ślubu rodziców.
    Wspaniała obsługa i profesjonalizm Pani Agaty jeszcze raz Dziękujemy i życzymy sukcesów.
    Polecamy.

  • Sylwia i Damian pisze:

    Od naszego wesela minęło już trochę czasu, ale cały czas wracamy do tych chwil.. jakby to było wczoraj
    Serdecznie dziękujemy Pani Agacie Krzemińskiej oraz całemu zespołowi Restauracji ZACISZE za przepiękne zorganizowanie naszego wesela. Szczerze mówiąc to brak nam słów by opisać całą organizację – po prostu BAJKA.
    Dekoracja Sali była przepiękna.. okrągłe stoły na które namówiła nas Pani Agata wyglądały bajkowo.. cały wystrój wykonany był perfekcyjnie, rzeczy o których wspomniano podczas każdej rozmowy gdzieś między wierszami, Pani Agata wychwyciła i świetnie je wykorzystała
    Jedzenie było przepyszne i pięknie podane – wielki ukłon dla wszystkich kucharzy i kelnerów, którzy dbali by niczego nie brakowało, dobrze smakowało i przy tym pięknie wyglądało
    Z czystym sumieniem możemy serdecznie polecić Restaurację ZACISZE. Nie żałujemy ani przez chwilę, dnia w którym zdecydowaliśmy się na organizację naszego wesela w tym właśnie miejscu.
    Współpraca z Panią Agatą to czysta przyjemność.. Jej zaangażowanie i serce, które włożyła w całą organizację sprawiło, że nasze wesele było niezwykłe i wyjątkowe.
    Jeszcze raz bardzo serdecznie dziękujemy za profesjonalne zorganizowanie przyjęcia weselnego.
    Życzymy samych sukcesów i pozytywnych opinii!

    Sylwia i Damian
    z Rodzicami

  • Monika Stankiewicz pisze:

    W imieniu maturzystów Zespół Szkół Zawodowych Sztygarka oraz zaproszonych nauczycieli, gości oraz rodziców pragnę gorąco podziękować Sali Bankietowej Zacisze a w szczególności Pani Agacie Agata Krzemińska za organizację super studniówki 17 stycznia 2014. Wszyscy byliśmy pod wielkim wrażeniem pięknej, eleganckiej sali, stylowego wystroju, pysznego jedzenia i przemiłej obsługi a DJe serwowali świetną muzykę do białego rana. DZIĘKUJEMY!!!

  • Kasia i Łukasz pisze:

    Mieliśmy wesele 14 września 2013 roku. Sala jest wspaniała,super obsługa , jedzenie pyszne i pięknie podane. Bardzo się cieszymy, że zdecydowaliśmy się na wesele w Zaciszu, bo wyszło lepiej niż sobie wymarzyliśmy.Goście mają co wspominać.Jeżeli chcecie mieć super wesele oraz żeby ktoś zadbał o każdy detal to wybierzcie Zacisze. Serdecznie dziękujemy Pani Agacie za pomoc w realizacji naszych pomysłów oraz za zadbanie o każdy , nawet najmniejszy szczegół.
    Pozdrawiamy serdecznie :)

  • Marysia i Paweł pisze:

    Od naszego wesela minęło już troszkę czasu , a wszystko w nas jest jeszcze tak żywe, jakby odbywało się wczoraj.
    Jest to zasługą Pani Agaty  organizatorki wesel w Hotelu Zacisze w Dąbrowie Górniczej Ząbkowice!!!
    Mieliśmy tyle obaw i lęków przed tym dniem, a to wszystko okazało się zupełnie nie potrzebne. Całe przyjęcie zostało świetnie zorganizowane, o wszystko zadbali sami organizatorzy naszego WSPANIAŁEGO wesela. Jesteśmy bardzo zachwyceni zarówno wystrojem, jedzeniem, obsługą jak i klimatem tego miejsca.
    Od naszych gości, także nie słyszeliśmy złego słowa, a wręcz same pochwały i gratulacje bardzo udanego przyjęcia w uroczym miejscu.

    Ta noc pozostanie na zawsze w naszej pamięci, a dzięki Pani Agacie będziemy ją wspominać jako nasze MAGICZNE wesele!!! 
    Dziękujemy z całego serca i życzymy dalszej tak owocnej pracy!!!
    POLECAMY TO WYJĄTKOWE MIEJSCE. :)

    Marysia i Paweł 26.10.2o13r.

  • AGNIESZKA I RAFAŁ pisze:

    DZIĘKUJEMY ZA PRZYGOTOWANIE NASZYCH 40-TYCH URODZIN W ZACISZU KLIMAT OBSŁUGA WYSTRÓJ ATMOSFERA ORAZ ZA PROFESJONALIZM PANI AGATY JEJ UŚMIECH I ŻYCZLIWOŚĆ CZŁOWIEK NIE MUSI MÓWIĆ A ONA JUŻ WIE JAK TO MA WYGLĄDAĆ DZIĘKUJEMY JESZCZE RAZ I POZDRAWIAMY NA PEWNO TAM WRÓCIMY NASZE WSPOMNIENIA ZWIĄZANE Z ZACISZEM BEZCENNE

  • Rodzice Młodych pisze:

    (26.10.2013)

    Chcielibyśmy serdecznie podziękować Pani Agacie właścicielce i całej fantastycznej obsłudze Hotelu ZACISZE
    za zorganizowanie wesela naszych dzieci Marysi i Pawła.

    ZACISZE w Dąbrowie Górniczej – Ząbkowicach to wymarzone miejsce dla osób, które chcą, by najpiękniejszy dzień
    w życiu ich dzieci był idealny :)))

    Sala jest bajeczna, jedzenie pyszne, pięknie podane, przez profesjonalną, przemiłą i zawsze uśmiechnięta obsługę.
    Ogromne wrażenie na gościach weselnych zrobił tort w ogrodzie z fajerwerkami oraz płonący udziec.

    Zyskaliście Państwo ogromny szacunek i uznanie w naszych oczach jak również naszych bardzo zadowolonych gości.

    Pragniemy przekazać również podziękowania od babci i dziadka młodych, którzy obchodzili swoje urodziny na uroczystości, są oni wzruszeni i zachwyceni :)))

    Dzięki Pani Agacie, która kocha, to co robi i dba o każdy najmniejszy szczegół, stwarzając fantastyczna atmosferę :)
    wesele w Hotelu ZACISZE zawsze będzie na najwyższym poziomie !!!

    Dla wszystkich rodziców i młodych par, które chcą dumnie z uśmiechem na ustach spędzić weselny czas w 100 %
    POLECAMY TO WSPANIAŁE MIEJSCE. :)))

    Jeszcze raz z głębi serca bardzo dziękujemy – Rodzice Młodych

  • Karolina i Rafał pisze:

    17.08.2013 r.
    Serdecznie dziękujemy wszystkim Pracownikom „Zacisza” za zorganizowanie wspaniałego przyjęcia weselnego.
    Dziękujemy Pani Agacie za piękny wystrój sali, kucharzom za pyszne jedzenie w ogromnych ilościach, profesjonalną obsługę.
    Niesamowite wrażenie na gościach weselnych zrobił tort oraz płonący udziec. Otoczenie wokół sali bajkowe. Dużo zieleni oraz piękny ogród, na tle którego zdjęcia wyglądają przepięknie.

    Jeszcze raz składamy szczególne podziękowania dla Pani Agaty za dopracowanie każdego szczegółu oraz za stworzenie cudownej atmosfery.
    Bardzo chętnie do Was wrócimy…:)

    Pozdrawiamy
    Karolina i Rafał z Rodzicami

  • Inter Vulkanisier pisze:

    29.09.2013
    Serdecznie dziękujemy za przygotowanie imprezy firmowej, dużo dobrego jedzenia!!!:)

  • Gosia i Adam pisze:

    06.10.2012

    Serdecznie dziękujemy za wspaniałą organizację naszego przyjęcia weselnego.
    Każdy szczegół był zgodny z naszymi oczekiwaniami.
    Dzięki Wam ten najważniejszy dzień był wyjątkowy.
    JESZCZE RAZ Z CAŁEGO SERCA DZIĘKUJEMUY.

    POZDRAWIAMY :)
    Gosia i Adam

  • Sandra i Tomek pisze:

    29.09.2012

    Serdecznie dziękujemy za wszystkie piękne chwile, które przeżyliśmy podczas ten magicznej nocy, oczywiście dzięki Wam,
    profesjonalnej obsłudze, wyśmienitym kucharzom i oczywiście przemiłej szefowej :)

    Do tego wszechstronna i elegancka sala, pyszne jedzenie, wspaniała orkiestra
    …i czego można chcieć więcej…?

    Zacisze – będziemy Was miło wspominać i polecać wszystkim zainteresowanym.

    Pozdrawiamy gorąco.

  • Marta i Rafał pisze:

    22.09. 2012
    Bardzo dziękujemy za zorganizowanie wspaniałego wesela.
    Super sala, oraz obsługa.
    DZIĘKUJEMY!!!

  • Paulina i Szczepan pisze:

    ,,Urodzona z marzeń, wyrwana ze snów
    tak piękna w swej nierealności
    tak nierealna w swej piękności.
    Szeptem wypowiedziana – chwilą namalowana
    NASZA WIECZNOŚĆ..”

    DZIĘKUJEMY !!!
    wesele 14.09. 2012

  • Dagmara i Wojtek pisze:

    15.09. 2012r.

    Dziękujemy za zorganizowanie wspaniałego wesela o jakim
    każdy może marzyć !!!

    Serdecznie pozdrawiamy cała ekipę Zacisza :) !!!
    BYŁO SUPER !!!
    Para Młoda:)

  • Magdalena i Marcin para młoda pisze:

    08.09. 2012

    Dziękujemy za wspaniale przygotowane przyjęcie weselne !
    Super współpraca, pyszne jedzenie, wspaniała atmosfera !
    DZIĘKUJEMY
    ps. rysujemy MOC SERDUSZEK !!!

  • Ksia i Mateusz Para Młoda pisze:

    01.09.2012

    Dziękujemy całej obsłudze Hotelu Zacisze za perfekcyjną obsługę naszego wymarzonego wesela.
    Mamy nadzieję, że spotkamy się na kolejnych tak wspaniałych imprezach w Państwa lokalu.

  • Ania i Sławek pisze:

    25.08.2012
    Dziękujemy bardzo za najważniejszy dzień w Naszym życiu, że odbył się w tak wspaniałej atmosferze.
    Ogromne podziękowania dla kucharzy – za przygotowanie pysznych posiłków.
    Dla kelnerów (m.in. ,,listonosza”):)
    i oczywiście dla P. Agaty za stworzenie cudownego klimatu.

    To dzięki Wam czuliśmy się jak w bajce !!!
    DZIĘKUEJMY

  • Marta i Andrzej pisze:

    18.08. 2012 rok.
    Dziękujemy za wspaniałe przyjęcie i cudowną profesjonalną obsługę.
    Bardzo nam się podobało i wszystkim naszym gościom weselnym.
    BARDZO, BARDZO DZIĘKUJEMY

    Marta i Andrzej Siemionkowie :) (Para Młoda)

  • Agnieszka i Przemek pisze:

    Serdecznie dziękujemy za super obsługę, wystrój sali.
    Na pewno nie zapomnimy tego dnia do końca życia !

    Mamy nadzieję, że nasze wspólne życie będzie tak samo wspaniałe jak wesele, które odbyło się u Państwa.

    Życzymy dalszych sukcesów w rozwoju firmy i oczywiście dużo miłości i spełnienia marzeń.
    Para Młoda:) 11.08.2012

  • Justyna i Marcin - para młoda pisze:

    04.08. 2012

    Serdecznie dziękujemy za wspaniałą imprezę.
    Dzięki Wam nasze Wesele nabrało blasku !
    JESTEŚCIE WSPANIALI !!!
    Całujemy gorąco:)

  • Karolina i Dawid para młoda pisze:

    28.07.2012
    Serdecznie dziękujemy całej obsłudze Hotelu ,,Zacisze” za zorganizowanie wspaniałego przyjęcia weselnego.
    Dziękujemy za piękny wystrój sali, za pyszne jedzenie, za spełnienie każdej naszej zachcianki.
    Dziękujemy, że pomogliście nam uczynić ten szczególny dzień jeszcze bardziej wyjątkowym i niepowtarzalnym !
    Karolina i Dawid Wietrzyk – Para Młoda :)

  • Marta i Mariusz pisze:

    14.07.2012

    SERDECZNIE DZIĘKUJEMY
    za zorganizowanie naszego wesela i za nieocenioną pomoc i wsparcie we wszystkim co przyczyniło się do tego,
    że ten dzień był tak wyjątkowy !!!

    Jesteśmy niezmiernie wdzięczni P. Agacie, Kelnerom, Kucharzom, oraz innym osobom, które swoją ciężką pracą wykonywaną z ogromną pasją spisały się na medal !

  • Sandra i Kamil - Para młoda pisze:

    Nasze wesele odbyło się 7 lipca 2012r.

    Dziękujemy za wspaniale przygotowane przyjęcie, super atmosferę, jeszcze lepsze jedzenie,
    i cierpliwe znoszenie i spełnianie wszystkich zachcianek :)

    Profesjonalizm pod każdym względem !
    DZIĘKUJEMY !
    Sandra i Kamil Płatkowie:)

  • Wioletta i Marcin Koczur pisze:

    30.06. 2012

    Dziękujemy za zorganizowanie wspaniałego przyjęcia weselnego.
    Zabawa przednia, obsługa super :) Tort wyśmienity.
    Podziękowania dla kucharzy i kelnerów.
    DZIĘKUJEMY ZACISZE !!!

  • Zuzanna i Paweł pisze:

    29 czerwiec 2012 – Było fajnie…czasem cudnie…

    ps. Jechali my na ostro !!!
    W życiu tyle nie śpiewałem :)

  • Gosia i Grześ pisze:

    22.06.2012

    dziękujemy za wspaniałe przyjęcie i cudowną i profesjonalną obsługę.
    Bardzo nam się podobało i wszystkim naszym gościom weselnym…
    Serdeczne podziękowania i pozdrowienia dla Pani Agaty:)

  • Agata i Norbert pisze:

    23.06.2012
    dziękujemy za wspaniałe przyjęcie weselne – obsługa zrobiła wszystko, abyśmy byli zadowoleni.
    Perfekcyjna organizacja!!!, Uśmiechy na twarzach ekipy do samego rana – po prostu spełnienie naszych marzeń !
    Jeszcze raz gorąco dziękujemy i życzymy samych tak wspaniale przygotowanych przyjęć !

  • Kasia i Łukasz pisze:

    16.06. 2012

    Miłość to blask słońca, dar losu i piękne chwile, które uzyskaliśmy w tej restauracji.
    Dziękujemy za ,,inną” obsługę, która była najlepsza !!!!
    BYŁO SUPER !
    ps.
    Pozdrowienia dla Kucharzy !!!

  • Karolina i Krystian pisze:

    15.06.2012 Para Młoda

    Serdecznie dziękujemy za zorganizowanie przepięknego przyjęcia weselnego.
    Wszystko było wspaniale przygotowane.
    Wielkie ukłony dla właścicieli i obsługi.
    Aby tak smakowało całe nasze życie.

    Przede wszystkim WIELKIE DZIĘKUJĘ Pani AGACIE, która jest sercem tego miejsca.
    Dziękujemy z całego serca
    Karolina i Krystian

  • Małgorzata i Adrian pisze:

    09.06.2012
    Serdecznie dziękujemy za zorganizowanie tak przepięknego przyjęcia weselnego.
    Ukłony dla właścicieli, kucharzy i obsługi.
    Trudno słowami wyrazić naszą wdzięczność.
    DZIĘKUJEMY !!! – BYŁO PYSZNIE I BAJECZNIE:)

  • Gosia i Andrzej pisze:

    2 czerwiec 2012 r.

    Serdecznie dziękujemy za wspaniałe przyjęcie weselne !!!
    Przemiła obsługa, która nam pomagała we wszystkim,
    pyszne jedzenie, którym wszyscy się zajadali,
    cudowny wystój sali, którym wszyscy się zachwycali – i plus płonący udziec !!!, – który zrobił niesamowite wrażenie,
    oraz TORT, który przerósł wszelkie oczekiwania – tak nasza-tak i Gosci.

    Jednym słowem REWELACJA !!!

  • Marta i Tomek pisze:

    19 maj 2012 r.
    Dziękujemy serdecznie za zorganizowanie pięknego przyjęcia weselnego.
    ps. Liczymy na zniżki w przypadku imprez rozwodowych:)))

  • Justyna i Krzysztof pisze:

    12.05.2012
    Dziękujemy za perfekcyjne zorganizowanie przyjęcia.
    Bardzo wysoki i profesjonalny poziom.
    Mamy nadzieję, że jeszcze wrócimy, ale nie na nasze wesele:))), bez stresu w roli Gości.:)
    Krzysiek & Justyna

  • Justyna i Krzysztof pisze:

    21.04.2012

    Dziękujemy z całego serca za wspaniałe przygotowanie przyjęcia weselnego.
    Kucharzom za pyszne jedzenie, obsłudze za trud i wysiłek.
    Dziękujemy za tą noc, która na zawsze pozostanie w naszej pamięci.:)
    DZIĘKUJEMY
    Justyna i Krzysztof z Rodzicami

  • Kasia i Konrad Para Młoda pisze:

    14 KWIECIEŃ 2012 ROKU…Ta data długo zapadnie w naszej pamięci,
    ponieważ w tym hotelu odbyło się nasze Wspaniałe Wesele.
    Zabawa była wyśmienita, obsługa świetna,
    jedzenie pyszne, a wystrój goście chwalili całą noc.
    Było naprawdę bardzo miło i sympatycznie.

    Bardzo dziękujemy
    Państwo Stafin:))
    Kasia i Konrad

  • Klaudia i Bartosz Dereccy pisze:

    22.10.2011

    Serdecznie dziękujemy za wspaniałe przygotowanie, oprawę i przepyszne jedzenie chwalone przez wszystkich gości.
    Dzięki WAM ten dzień stał się jedyny w swoim rodzaju :)

  • Justyna i Łukasz Wojdałowie Para Młoda pisze:

    08.10. 2011
    Serdecznie dziękujemy za PROFESJONALNIE zorganizowanie najpiękniejszej nocy w naszym życiu.
    Pozdrawiamy serdecznie i na pewno będziemy wszystkim Młodym Parom polecać Hotel Zacisze !

  • Agnieszka i Tomek pisze:

    24.09.2011

    SERDECZNIE DZIĘKUJEMY
    -Kucharzom za bardzo smaczne potrawy
    - Kelnerom za profesjonalną obsługę i serdeczny uśmiech
    Ale przede wszystkim PANI AGACIE, która była całym sercem przy NAS w Tym Dniu.
    Serdecznie Dziękujemy !!!

  • Monika I Grzegorz pisze:

    wesele 29.10. 2011
    ,,Kochać to przemierzać cały świat we dwoje
    aż nie będzie miejsca na ziemi wolnego od wspólnych wspomnień…”

    …Naszym wspólnym pierwszym miejscem na nowej drodze życia było Zacisze.
    Dziękujemy za wspaniałe wesele, dzięki czemu z radością wkraczamy w nasz nowy etap życia:)

  • Michalina i Marcin Szulińscy pisze:

    17.09.2011
    Było nam niezmiernie miło, że mogliśmy bawić się i świętować w tak ważnym dla nas dniu w Zaciszu. – miejscu gdzie wszystko zostało przygotowane z niezwykłą starannością, oraz pieczołowitością, a każdy szczegół został dopieszczony tak, abyśmy nie musieli się niczym martwić.

    Dziękujemy bardzo serdecznie Pani Agacie oraz obsłudze.
    Pozdrawiamy serdecznie !!!

  • Monika i Kami Piórkowscy pisze:

    10.09.2011
    Serdecznie dziękujemy !
    -Kucharzom za niezliczone ilości smaków na stołach
    -Kelnerom za błyskawiczną i totalnie profesjonalną obsługę.

    Ale przede wszystkim dziękujemy Pani Agacie, która jest absolutnie sercem tego miejsca !!!!

    Dzięki Wam, ta noc była magiczna. DZIĘKUJEMY!!!

  • Paulina i Łukasz Nowakowie pisze:

    03.09.2011
    Serdecznie dziękujemy za zorganizowanie wspaniałego wesela.
    Na pewno ten dzień, to wspaniała impreza pozostanie w pamięci do końca naszego życia. !:)

  • Ania i Grzegorz para młoda pisze:

    27.08.2011
    Dziękujemy za wspaniałe wesele ! BYŁO SUPER !!!
    A udziec będzie płonął w naszej pamięci zawsze !!!

  • Elżbieta i Rafał Para młoda pisze:

    Nasze wesele odbyło się w Zaciszu 20 .08. 2011 r.

    Serdecznie dziękujemy za przygotowanie najwspanialszego Wesela z wszystkich wesel.

  • Agata i Mirek pisze:

    14.08. 2011
    Za świetną zabawę, za świetne jedzenie, za radosną atmosferę, ZA WSZYSTKO !!!
    DZIĘKUJEMY!!!!

  • Ilona i Adam - Para Młoda pisze:

    13.08.2011

    Wspaniała zabawa, nieoczekiwane atrakcje spadły na nas jak grom z jasnego nieba:)
    Dziękujemy za piękną oprawę. Następne wesele tylko w ZACISZU :)) – ale oczywiście z okazji ,,Złotych Godów” :)

  • Izabela I Paweł pisze:

    06.08.2011

    Piękne są tylko chwile, a dzięki Wam ten dzień będzie chwilą, którą zapamiętamy na zawsze.
    Serdecznie dziękujemy za wspaniale zorganizowane przyjęcie weselne (szefowa P. Agatka) jest THE BEST:))), miłą i profesjonalną obsługę i za wyśmienite jedzenie.
    Ps. Kucharz już może wyjść z pokoju !!! ehe. Życzymy dalszych sukcesów. DZIĘKUJEMY!!!!!

  • Ania i Tomek pisze:

    30.07.2011
    dziękujemy bardzo za wspaniałe przyjęcie weselne, a przede wszystkim, przyczynienie się do tego, ze był to NAJPIĘKNIEJSZY DZIEŃ W NASZYM ŻYCIU:)

  • Asia i Kami – Para Młoda pisze:

    23.07.2011
    Serdecznie dziękujemy, nigdy nie zapomnimy tego cudownego dnia.

  • Agata i Mariusz- Para Młoda pisze:

    16.07.2011
    Serdecznie dziękujemy za zorganizowanie przyjęcia weselnego. Wszystko zostało wspaniale zorganizowane, każdy moment naszego wesela został ,,dopięty na ostatni guzik” :) Dziękujemy również przemiłej obsłudze! Były to dla nas niezapomniane chwile !:)

  • Patrycja i Piotr Sikora – Para Młod pisze:

    09.07.2011
    Z całych naszych serc przepełnionych czułością, dziękujemy za urocze przyjęcie weselne, przemiłą obsługę, oraz respektowanie każdej, nawet najbardziej ,,uciążliwej” zachcianki.
    ps. szkoda że nie idzie tu nic narysować…rysujemy DUŻE SERDUSZKO !!!

  • Magda i Darek Gwiazdoń – Para Młoda pisze:

    02.07.2011
    Serdecznie dziękujemy za zorganizowanie bajkowego przyjęcia weselnego do 6 rano!!! Dziękujemy miłym właścicielom za świetną atmosferę i cudowny klimat, kelnerom za zorganizowanie. Ten lokal sprawił, ze będziemy mieś bogate i niezapomniane wspomnienia.
    Ach,..cóż to była za noc ZACISZE THE BEST !!!

  • Iwona i Przemek – Para Młoda pisze:

    26.06.2011
    ZACISZE!!! Serdeczne podziękowania za zorganizowanie przyjęcia weselnego dla właścicieli lokalu, oraz całej obsługi. Było nam niezmiernie miło skorzystać z tak profesjonalnej i kompleksowej organizacji przyjęcia.
    Dziękujemy !!! Dziękujemy!!! Dziękujemy!!! ZACISZE- SZEROKOŚCI !!!

  • Katarzyna i Łukasz Domaradzcy (Irlandia) pisze:

    25.06.2011
    Dziękujemy serdecznie za wspaniałe przyjęcie, dziękujemy również kucharzom i kelnerom za pyszne jedzenie i obsługę. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

  • Anna wróbel – komunia pisze:

    18.06. 2011
    Serdecznie dziękujemy za świetną komunię. Wyśmienite jedzenie i obsługa. Na pewno polecimy znajomym

  • Elżbieta i Rafał kaczor - komunia pisze:

    18.06. 2011
    Serdecznie dziękujemy za wspaniałe przyjęcie (bardzo!) komunijne, smaczne jedzenie i miłą atmosferę.
    Ps. Do zobaczenia za dwa lata !!!!

  • Ilona i Norbert Handerelk – komunia pisze:

    18.06. 2011
    Serdecznie dziękujemy za super przyjęcie ! Wszystko wspaniałe, miły klimat, pyszne jedzonko…Chętnie będziemy tutaj wracać !!

  • Magdalena Jacaszek – Komunia pisze:

    18.06. 2011
    Dziękujemy z całego serca za super zorganizowane przyjęcie komunijne. Chcemy bardzo podziękować obsłudze za trud, czas i wysiłek, który poświęcili na naszej komunii.

  • Anna i Dariusz Biernaccy z synem – komunia pisze:

    18.06. 2011
    Z całego serca gorąco dziękujemy za zorganizowanie uroczystości komunijnej naszego syna. Dziękujemy za miłą i sprawną obsługę, pyszne jedzenie i cudowną atmosferę.

  • Basia i Leszek z Warszawy – gość hotelowy pisze:

    21.01. 2011
    Dziękujemy za gościnę i rodzinną atmosferę podczas naszego krótkiego u Was pobytu, który na długo pozostanie w pamięci, gdzie czysto, smacznie i radośnie. Nie żegnamy się..tylko – do szybkiego zobaczenia !

  • Firma ,,FACHOWIEC” -gość hotelowy pisze:

    01.10.2010
    Bardzo miła atmosfera, super jedzenie i profesjonalna obsługa.

  • Lidia Bargieła – wesele – mama pisze:

    02. 10.2010
    Było super – jestem wdzięczna za zorganizowanie superowego wesela córki – dzięki

  • Joanna i Grzegorz Turkowicz – Para Młoda pisze:

    11.09.2010
    Dziękujemy z całego serca za super zorganizowane przyjęcie weselne. Chcę bardzo podziękować obsłudze za trud, czas i wysiłek, który poświęcili na naszej zabawie.
    Kochani…dziękujemy Wam za wszystko, super kelnerzy już nie wspomnę o szefostwie..:)

  • SENATOR Piotr Andrzejewski – gość hotelowy pisze:

    11.09. 2010
    Dziękuję za gościnę w staropolskim stylu. Pani Agatko…gratuluję wiedzy !!!
    Do zobaczenia…

  • rodzinka Mleczaków – gość weselny pisze:

    11.07.2010
    MAMY ZASTRZEŻENIA !!!! Za dużo dobrego jedzenia!!!:)

  • EJ i PE Nieobałowie – gość weselny pisze:

    11.07.2010
    Jest OK! – obiekt w pełni zaspokaja potrzeby gości. Dobre jedzenie i obsługa.

  • Tomasz i Magdalena Kula – gość weselny pisze:

    11.07.2010
    Oj ZACISZE, ZACISZE, nieźle nam w głowach kołysze, brzuszki mamy pełne, uśmiechnięte buzie – u Was czujemy się na luzie. Panie i panowie w ślicznych czarnych kubraczkach i ślicznych radosnych buziaczkach – są na wagę złota. To dobrze wykonana przez Was robota  DZIĘKUJEMY.

  • Paula Leszczyńska i Janusz Podstawny – gość weselny pisze:

    11.07.2010
    Dziękujemy Wam za wszystkie wspólnie spędzone chwile, zwłaszcza za te dwa dni wesela. Jest naprawdę super! Bawimy się znakomicie !!!

  • Elżbieta Friebeg-gość weselny pisze:

    11.07.2010 drugi dzień uroczystości weselnej
    Bardzo ładna i funkcjonalna sala (klimatyzowana), przemiła obsługa i smaczne jedzenie. Czy można chcieć czegoś więcej…?….:)

  • Iwona, Robert Kita – gość weselny pisze:

    11.07.2010
    I nam, się wszystko tu podoba ! Dziękujemy za wspólne dwa dni super zabawy.

  • Jadwiga i Kazimierz Nowak – gość weselny pisze:

    11.07.2010 Jesteśmy pierwszy raz na tej Sali, ale będziemy mile wspominać i polecać innym bardzo przyjemną salę, oraz miłą atmosferę.

  • Gabryś – Gość weselny- poprawiny pisze:

    wesele 11.07.2010r.

    Śliczna kolorystyka, piękna zastawa, przemiła obsługa – DZIĘKUJEMY

  • Ola i Robert Świądek – gość weselny pisze:

    11.07.2010
    Bardzo sympatyczna obsługa, dziękujemy Wam za uśmiech do 5:00 rano po kilkunastu godzinach pracy. Jesteśmy pod wrażeniem Waszego profesjonalizmu. Dziękujemy bardzo !!! Pozdrawiamy.

  • Rodzic - wesele Edyty i Daniela Mleczak pisze:

    10.07.2010 – pierwsze wesele w Zaciszu !!!
    Jestem pod wrażeniem dobrej organizacji, bardzo dobrych posiłków, miłej i sprawnej obsługi.
    Edward Piróg

  • Jan i Małgorzata Tasabuła – gość weselny pisze:

    11.07.2010
    Wspaniały obiekt, może zaspokoić najbardziej wymagających. Polecamy innym. Życzymy wszystkiego Dobrego.

  • Teresa i Janek - Gość weselny pisze:

    11.07.2010
    Z okazji uroczystości weselnej na tej przyjemnej Sali, życzymy całej obsłudze dalszego usługiwania dla Gości by mieli wiele radości:)

  • Aron i Martyna Obozowie – gość weselny pisze:

    11.07.2010
    Pierwszy raz mamy zaszczyt wraz z żoną być na dwudniowym weselu. Jesteśmy zachwyceni, że mogliśmy gościć tu w Waszym lokalu ponieważ jest pięknie: duży parkiet do tańczenia i dużo dobrego jedzenia. Jeżeli dalej utrzymacie taki status, to trzeba będzie podać Wam rękę. Słyszeliśmy, że to pierwsze wesele w tej restauracji. Oby tak dalej.

  • Mariusz i Monika Balińscy – gość weselny pisze:

    10.07.2010
    Podziękowania dla kelnerek: wysokiej brunetki Justyny. Głodomory pojadły Pozdrawiamy !!!

  • Samanta & Eliasz Bogusławscy – gość weselny pisze:

    10.07.2010
    Sala piękna, obsługa przemiła, zabawa weselna wspaniała. Tylko wszystko co miłe, piękne i szalone, to nam zawsze mało. Oby tutaj takich wesel dużo było, i Parom Młodym później w życiu dobrze się działo i żyło. Naj, Naj – KRÓLOWA SAL

  • Lidia i Tadeusz Karpeccy – gość weselny pisze:

    10.07.2010
    Jesteśmy oczarowani Waszą obsługą! Bawimy się cudownie, stwarzacie miłą atmosferę i niepowtarzalny klimat. Wyśmienita kuchnia i smaczne potrawy z wdziękiem sprawiają zachwyt u wszystkich gości. Serdecznie dziękujemy !

  • Leszek i Dorota – gość hotelowy pisze:

    31.07. 2010
    Bardzo sympatyczna obsługa. ZDECYDOWANIE POLECAMY 

  • Iwona i Adam Kojder – goście hotelowi pisze:

    14.06.2010: Prawdziwe Zacisze, spokój, wspaniała atmosfera a jedzenie wyśmienite.. Gorąco polecamy !!!:)